Temaugen

96115900 Nr. Felding skole og børnehus (telefonsluse)

96115901 Skoleleder

51660566 Viceleder

96115902 Sekretær

96115915 Troldhøj

96115910 SFH

Marlene Adelaide Langston Andersen den 20-04-2015
    Feriekalender for 2. halvår 2018 og for 1. halvår 2019.

Feriekalender for 2. halvår 2019 og for 1. halvår 2020.

Følg linket nedenfor:
    Karin Svendsen den 20-03-2019
    Mit navn er Dorthe Lilleøre og jeg har siddet som forældrerepræsentant i skolebestyrelsen – nu Fællesbestyrelsen siden 2013. Jeg er mor til Ida i 6. klasse, Thor i 5. klasse og til Frej som går i børnehaven på sit første år.
    Jeg føler mig priviligeret over at være en del af Fællesbestyrelsen i Nr. Felding skole og børnehus og er helt klar over, hvad der er grunden til mit engagement.
    Det er ikke altid nemt at være et lille samfund i tiden præget af masterplan og centraliseringer. Derfor er det omend endnu mere vigtigt, at alle har mulighed for at blive hørt og informeret og inddraget.
    Jeg ser mig selv som et tydeligt og aktivt medlem af bestyrelsen, og giver gerne lidt ekstra af mine ressourcer, for at opnå de mål vi sætter os for.
    Vi skal absolut have de samme muligheder og ressourcer som byskolerne/børnehusene. Nr. Felding skole og børnehus skal forblive i trivsel og udvikle sig som et stærkt lokalmiljø. Det er afgjort et af mine personlige mål for bestyrelsesarbejdet både nu og fremadrettet, kombineret med det at være talerør og lyttende ører for de forældre, der kommer til mig.
    Endvidere er jeg uddannet pædagog og arbejder til dagligt, med mange af de samme værktøjer-udfordringer-emner etc., som vi møder i bestyrelsesarbejdet. Dette ser jeg som en stor fordel, da disse elementer også er interessepunkter for mig.
    Jeg genopstiller til det kommende valg i april 2019, og håber på at fortsætte i Fællesbestyrelsen de næste to år.
    Venlig hilsen Dorthe Lilleøre
    Karsten Lund den 19-03-2019
    Generalprøve.

På torsdag d. 21. marts er der generalprøve på 7.kl's skuespil "Hvor er klassekassen?". Det foregår i hallen kl. 9.30, hvor bedsteforældre, naboer, byens borgere, børnehave, dagplejere og andre interesserede er velkomne. Stykket forventes at være færdig ca. 10.15.

7.kl.

LOGO